Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO - PÁ (8:00 - 14:00)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně 1x za měsíc.

 

Přidejte se k nám:

Chcete vidět ukázky práce s našimi produkty? Chcete mít přehled o novinkách a aktuálních slevách? Přidejte se k našim fanouškům na sociálních sítích.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Společnost Diamondnails se sídlem nám. Družby 1211/6, Ostrava-Poruba, identifikační číslo: 08514461, zapsaná v živnostenském rejstříku Ostrava (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) (dále jen „Správce“),, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@starnails.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Gel lak - nejčastější otázky
27.09.2022
Gel lak - nejčastější otázky
Ať už jste zkušenou uživatelkou gel laku, nebo se právě rozhodujete zda jej vyzkoušet, určitě oceníte souhrn nejčastějších otázek týkajících se jeho a... číst celé
Podzimní nehty - nehty inspirované padajícím listím
17.09.2022
Podzimní nehty - nehty inspirované padajícím listím
Kdy jindy si pohrát s barevnými kombinacemi než na podzim? Podzimní nehty nabízí nekonečné množství barevných variací inspirovaných padajícím listím. číst celé
Letní zdobení nehtů
25.06.2022
Letní zdobení nehtů
Jaké nehty se v létě nosí? Neonové a barevné! Tahle letní klasika je už několik let stále aktuální. My vám krom klasických neonek nabídneme další nápa... číst celé
4 tipy pro krásné nohy
29.05.2022
4 tipy pro krásné nohy
Krásné nohy jsou během letní sezóny nutností. Nechte se inspirovat čtyřmi jednoduchými tipy pro péči o nohy, kterou hravě zvládnete i doma. číst celé

Proč nakupovat u nás

Všechny produkty máme skladem

Dárek ZDARMA ke každé objednávce

Doprava ZDARMA od 1 500,- Kč

Rychlé vyřízení objednávky

Poradíme Vám

Věrnostní program Diamondnails Věrnostní program

 

Pohodlná platba


 

Máte dotaz?

Neváhejte nás kontaktovat

+420 732 203 815

        PO-PÁ, 8:00 - 14:00

info@diamondnails.cz

        odpovídáme zpravidla do 4 hodin

 

Diamondnails 2019
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz