Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO - PÁ (8:00 - 14:00)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně 1x za měsíc.

 

Přidejte se k nám:

Chcete vidět ukázky práce s našimi produkty? Chcete mít přehled o novinkách a aktuálních slevách? Přidejte se k našim fanouškům na sociálních sítích.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Společnost Diamondnails se sídlem nám. Družby 1211/6, Ostrava-Poruba, identifikační číslo: 08514461, zapsaná v živnostenském rejstříku Ostrava (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak odstranit gel lak?
14.08.2021
Jak odstranit gel lak?
Nevíte si rady jak odstranit z nehtu gel lak? Nabídneme vám několik způsobů a vy si vyberete ten nejvhodnější právě pro vás :-) číst celé
UV LAMPA NA NEHTY - vše, co o ní potřebujete vědět
29.07.2021
UV LAMPA NA NEHTY - vše, co o ní potřebujete vědět
Chystáte se začít s gelovými nehty, případně gel lakem či poly gelem a nevíte jakou lampu zvolit? Připravili jsme si pro vás malý návod, jak a podle č... číst celé
Jsou lepší tipy nebo šablonky?
25.07.2021
Jsou lepší tipy nebo šablonky?
Chystáte se začít s gelovými nehty, ale nevíte, zda používat papírové šablony či tipy? Pomůžeme vám trošku se v téhle problematice zorientovat. číst celé
Jak na 3D zdobení pomocí poly gelu
19.07.2021
Jak na 3D zdobení pomocí poly gelu
Milujete práci s poly gelem? Přejete si krásné moderní nehty? Pak pro vás máme tip na 3D zdobení pomocí silikonových obtiskávacích forem, polygelů a p... číst celé

Proč nakupovat u nás

Všechny produkty máme skladem

Dárek ZDARMA ke každé objednávce

Doprava ZDARMA od 1 500,- Kč

Rychlé vyřízení objednávky

Poradíme Vám

Věrnostní program Diamondnails Věrnostní program

 

Pohodlná platba


 

Máte dotaz?

Neváhejte nás kontaktovat

+420 732 203 815

        PO-PÁ, 8:00 - 14:00

info@diamondnails.cz

        odpovídáme zpravidla do 4 hodin

 

Diamondnails 2019
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz