Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO - PÁ (8:00 - 14:00)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně 1x za měsíc.

 

Přidejte se k nám:

Chcete vidět ukázky práce s našimi produkty? Chcete mít přehled o novinkách a aktuálních slevách? Přidejte se k našim fanouškům na sociálních sítích.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Společnost Diamondnails se sídlem nám. Družby 1211/6, Ostrava-Poruba, identifikační číslo: 08514461, zapsaná v živnostenském rejstříku Ostrava (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Podzimní nehty - nehty inspirované padajícím listím
17.09.2022
Podzimní nehty - nehty inspirované padajícím listím
Kdy jindy si pohrát s barevnými kombinacemi než na podzim? Podzimní nehty nabízí nekonečné množství barevných variací inspirovaných padajícím listím. číst celé
Letní zdobení nehtů
25.06.2022
Letní zdobení nehtů
Jaké nehty se v létě nosí? Neonové a barevné! Tahle letní klasika je už několik let stále aktuální. My vám krom klasických neonek nabídneme další nápa... číst celé
4 tipy pro krásné nohy
29.05.2022
4 tipy pro krásné nohy
Krásné nohy jsou během letní sezóny nutností. Nechte se inspirovat čtyřmi jednoduchými tipy pro péči o nohy, kterou hravě zvládnete i doma. číst celé
Plíseň nehtů - vše co o ní potřebujete vědět
21.05.2022
Plíseň nehtů - vše co o ní potřebujete vědět
Plíseň na nehtech je stav, který dokáže otrávit život. Velmi časté jsou plísně na nehtech nohou, plíseň však může postihnout i nehty na rukou. Jak se ... číst celé

Proč nakupovat u nás

Všechny produkty máme skladem

Dárek ZDARMA ke každé objednávce

Doprava ZDARMA od 1 500,- Kč

Rychlé vyřízení objednávky

Poradíme Vám

Věrnostní program Diamondnails Věrnostní program

 

Pohodlná platba


 

Máte dotaz?

Neváhejte nás kontaktovat

+420 732 203 815

        PO-PÁ, 8:00 - 14:00

info@diamondnails.cz

        odpovídáme zpravidla do 4 hodin

 

Diamondnails 2019
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz