Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO - PÁ (8:00 - 14:00)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně 1x za měsíc.

 

Přidejte se k nám:

Chcete vidět ukázky práce s našimi produkty? Chcete mít přehled o novinkách a aktuálních slevách? Přidejte se k našim fanouškům na sociálních sítích.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Společnost Diamondnails se sídlem nám. Družby 1211/6, Ostrava-Poruba, identifikační číslo: 08514461, zapsaná v živnostenském rejstříku Ostrava (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • bonusový program
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak odstranit gel lak?
14.08.2021
Jak odstranit gel lak?
Nevíte si rady jak odstranit z nehtu gel lak? Nabídneme vám několik způsobů a vy si vyberete ten nejvhodnější právě pro vás :-) číst celé
UV LAMPA NA NEHTY - vše, co o ní potřebujete vědět
29.07.2021
UV LAMPA NA NEHTY - vše, co o ní potřebujete vědět
Chystáte se začít s gelovými nehty, případně gel lakem či poly gelem a nevíte jakou lampu zvolit? Připravili jsme si pro vás malý návod, jak a podle č... číst celé
Jsou lepší tipy nebo šablonky?
25.07.2021
Jsou lepší tipy nebo šablonky?
Chystáte se začít s gelovými nehty, ale nevíte, zda používat papírové šablony či tipy? Pomůžeme vám trošku se v téhle problematice zorientovat. číst celé
Jak na 3D zdobení pomocí poly gelu
19.07.2021
Jak na 3D zdobení pomocí poly gelu
Milujete práci s poly gelem? Přejete si krásné moderní nehty? Pak pro vás máme tip na 3D zdobení pomocí silikonových obtiskávacích forem, polygelů a p... číst celé

Proč nakupovat u nás

Všechny produkty máme skladem

Dárek ZDARMA ke každé objednávce

Doprava ZDARMA od 1 500,- Kč

Rychlé vyřízení objednávky

Poradíme Vám

Věrnostní program Diamondnails Věrnostní program

 

Pohodlná platba


 

Máte dotaz?

Neváhejte nás kontaktovat

+420 732 203 815

        PO-PÁ, 8:00 - 14:00

info@diamondnails.cz

        odpovídáme zpravidla do 4 hodin

 

Diamondnails 2019
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz